Kalsongplockare – mitt sommarjobb!

Posted by on Jul 9, 2012 in Allmänt | 0 comments

Jag har hört talas om de som åker utomlands och plockar apelsiner, något som lockade mig när jag var yngre, men som aldrig blev av. Idag kändes det faktiskt som jag sommarjobbar som kalsongplockare. Med 5 killar 2-9 år som har sommarlov och som badar i vattenspridaren när andan faller på, en mamma (jag) som tjatar om att de ska byta kalsonger till torra när de har badat klart så ligger det ett gäng blöta kalsonger utspridda på gården när det är dax att plocka ihop. Antar väl att en dröm nästan gått i uppfyllelse ;-) .

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>