Kalaset som kom av sig

Posted by on Okt 24, 2010 in Allmänt | 4 comments

3-åringen fyller år endast 5 dagar efter 6-åringen och efter att ha sett hans kalas ville förstås lillen också ha ett med sina vänner. 3 st kompisar ville han bjuda.
Dagen kom, men bara en kompis! De andra 2 (från samma familj uteblev). Det var hemskt tråkigt att se hur ledsen sonen blev för han hade verkligen längtat och väntat. Inte blev det bättre för att den kompis som kom, flera gånger bad att de skulle till hans rum (ett rum som han inte har). Jag har aldrig tänkt på det tidigare eftersom han inte har efterfrågat det och sover oftast hos oss men mammahjärtat blödde och jag funderade på hur jag skulle kunna glädja honom. För att muntra upp honom ringde jag 4-åringen, som var hos en kompis och frågade om de inte skulle komma på 3-åringens kalas, vilket de gärna gjorde. Då blev sonen mycket gladare och 4-åringen sa också att de gärna fick leka i hans och 6-åringens rum.
Slutet gott allting gott!

4 Comments

  1. Skriv din kommentar här!Nä men lille plutten då! Ja det är hemskt att se när de blir så besvikna, dåligt att vissa föräldrar inte tänker! Hej förresten! Jag är ny läsare till din blogg,har den som favorit ;)

    • Hej! Tack för din kommentar. Vad kul att höra att du gillar min blogg. Det har varit lite stressigt senaste dagarna så jag har inte hunnit skriva, men jag ska kika in i din blogg lite senare ikväll :)

      Ha det gott så länge

  2. Men oj, stackars liten. Så fel det kan bli ibland och det gör ju så ont i lilla mammahjärtat.

    • Tack för din kommentar. Ja, verkligen ont. Vill inte var med om det igen :(

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>