Jag skäms….

Posted by on Feb 9, 2012 in Allmänt | 0 comments

Haft så otroligt mycket i veckan, både hemma och på företaget, så jag inte hunnit vara in och kollat min blogg. Nackdelen med att både jag och maken arbetar i företaget är att om något händer hemma t ex att barnen blir sjuka så hamnar vi efter båda två. Både hemma med hushållssysslor och på jobbet. Många gulliga läsare som skrivit kommentarer och så tar det typ en veckan innan jag svarar. Inte bra.
Om förra veckan var en otursvecka så har denna vecka varit full av glada överraskningar, men tyvärr också en närståendes kollaps vilket kom som en chock i början av veckan.
Vår brasch, e-handeln, är verkligen på frammarch när det gäller utveckling och bara i veckan har vi fått 2 stora erbjudanden som vi inte kunnat stå emot, men som fortfarande är hemliga. Jag har också fått ett nytt uppdrag som företagskoordinator, vilket känns som en riktigt rolig utmaning där jag får nätverka med många andra företagare på orten och i kommunen. Jag är själv väldigt intresserad av vad som händer i kommunen och på orten vad gäller näringslivet och aktiviteter så det känns jättekul. På tal om det så är det dax att hålla i möte imorgon och då måste jag förbereda lite innan det är dax att sova. Ha det gott så länge.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>