Jag Har slutat klaga!

Posted by on Mar 19, 2012 in Allmänt | 2 comments

När jag har som mest att göra tänker jag ofta på vad en person sa till mig för flera år sedan när jag klagade på att tiden inte räckte till. Han sa: – Tid är en av få saker som är rättvist och som alla har lika av. Vi väljer själva hur vi fördelar den :) . Så sant….

2 Comments

  1. Skriv din kommentar här!Hej! Jag vill tipsa dig om en kanon tävling i min blogg där du har chansen att vinna en fin tavla till barnrummet?

    http://isacsmamma.blogg.se/2012/march/tavling-i-samarbete-med-dotto.html

  2. Hejsan! Hittade din blogg via Mammabloggar och tänkte bara tipsa om en rolig tävling där man kan vinna en SwingCar – som en blandning av cykel och Bobbycar fast man ”vickar” sig fram. Här tävlar du om den:

    http://bitterblondin.se/2012/03/21/tavling-vinn-en-swingcar/

    Ha en skön dag!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>