Jag har 6 barn och 3 jobb!

Posted by on Sep 26, 2012 in Allmänt | 0 comments

Jag har alltid jobbat mycket sedan jag gick i skolan. Kom på idag att jag faktiskt har 3 jobb. Förutom företaget så städar jag åt ett äldre par ca 6 timmar i månaden och jobbar som företagskoordinator ytterligare några timmar. Idag när jag berättade för kvinnan i huset, där jag städar, att jag hade tagit elementen lite extra idag svarar hon mig: – Jag har helt släppt städningen till dig eftersom du gör det så bra. Kändes förstås kul och så tänkte jag: – Sååå skönt att kunna känna så där efter alla år i hushållets tjänst. Det vill jag också kunna säga en vacker dag.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>