Jag bryr mig inte…

Posted by on Mar 31, 2015 in Allmänt | 0 comments

Vaknade i morse till vinter. Sopade asfalterade gatorna där barnen kunde cykla var bara ett minne blott. Snön hade fallit hela natten och jag kände bara glädje över att jag inte bryr mig. Orkar inte ödsla energi på sådant som man inte kan påverka, men då rör jag mig också obehindrat utan barnvagn, rullstol, rullator odyl.  All respekt för att humöret går ner om man inte tar sig fram.

Packade webbordrar så tejpen glödde för i veckan har jag tänkt hinna lägga in i webbshoppen de varor som kommit för att ta lite påskledigt. Beställde mer Didriksons regnkläder på rea. Började sedan lägga in Skyladersfigurer och Frostkläder så jag kommer säkert att drömma om dem inatt. 

Väl hemma blev det förhöra tvillingarna på judendomen och sedan bege mig till en av sönernas fotbollsträning där jag träffade en annan mamma, så vi snackade om livet medan vi kollade på fotboll. 

Avslutar med lite mer jobb innan jag somnar. Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>