Jag blir ingenting!

Posted by on Sep 14, 2010 in Allmänt | 0 comments

Halv 3 i morse tyckte lillen att han skulle vara vaken. Jag gick i sömn ner för att göra välling med förhoppning att han skulle somna om, men icket. Hade nog sovit för mycket på dagen. Då gick jag och la oss i 7-årige sonens säng som är täckt med mjukdjur och där kunde han leka av sig medan jag var i dvala och till slut blev även han trött.
Trots detta var jag i tid med de 3 äldsta barnen till skolan. Jag njuter verkligen av att kunna följa dem och då skulle man ju kunna tro att jag går där hand i hand med dem och vi småpratar med varandra. I de bästa av världar skulle jag önska att det var så, men idag ville de cykla och var framme vid skolan när jag var halvvägs :) . Livet som morsa!
I alla fall så har överraskningarna på företaget bara bytt av varandra hela dagen. Det är det bästa jag vet med att driva företag. Man vet aldrig vad som ska hända under dagen och blir oftast positivt överraskad.
Det roligast av allt var i alla fall privat. Min lille kille drog ut alla packpåsar och grejade i lite papper som jag hade under packbordet och helt plötsligt stod han där och tuggade på ett papper utan att hålla i sig. Oh, vad jag önskar att jag haft kameran, men jag var förstås tvungen att skydda honom så han inte skulle ramla och slå sig.

Igår pratade Dottern om att hon snart ska bli moster och bröderna morbröder, maken (hennes pappa) skulle bli morfar, men skulle jag, (hennes mamma) bli mormor? Nej, sa jag, jag blir ingenting! Enligt mig finns det bra en mormor och morfar och jag skulle aldrig propsa på att vara extramormor eller liknande. I alla fall så sa jag att jag nog kommer att vara morfars fru för den lilla parveln, men maken garvade och sa: – Du får bli tant Anna!! Tant Anna passar fint för mig. Jag hade själv min mormors syster, en rar äldre dam som jag kallade Tant Anna och jag tror att min far också hade en Tant Anna under sin uppväxt. Den som lever får se om jag blir något :) . Hur som helst ska det verkligen bli kul med makens barnbarn, men det är så synd att de bor 80 mil härifrån.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>