Jag är en tant!

Posted by on Sep 29, 2010 in Allmänt | 4 comments

Häromdagen när vi satt i bilen och jag höll 3-åringens hand sa han:
-Mamma, vad är det där? samtidigt som han pillade på mina vigselringar.
-Det visar att jag är gift med din pappa, svarade jag.
-Du är en tant. Du är gammal. Fick jag till svar.

Försökte få svar på varför han relaterade till det, men där var samtalet slut. Gissar att ordförrådet inte räckte till, men de är så härligt spontana de små liven och jag slutar aldrig fashioneras (eller förfasas för den delen) över vad som kommer ur deras mun.

4 Comments

  1. ja det blir ju att man föreställer sig att det värsta har hänt tyvärr.

  2. Hi hi det där känner man igen, min snart tre åriga pojk kläcker också ur sig den ena kommentaren roligare än andra,.

  3. Du också ; )! Imorse hörde jag nån gammal Gyllene tider-låt på radion-och vad tror du radioprataren sa efteråt?!? Din mamma lyssnade på den här när hon var ung!!! Say no more. Med en fot i graven uppenbarligen/Ordinary Mary

    http://blogg.mama.nu/ordinarymary

    • Mmmm, visst är det kul.
      Mvh Anna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>