It´s a sign

Posted by on Jun 9, 2010 in Allmänt | 0 comments

Vissa uttryck låter bara bättre på engelska än på svenska. Sitter och tänker på hur många tecken jag egentligen fått på att min snart 6 månaders baby, som är mitt 6:e barn, också kommer att bli mitt sista. Förutom att jag sa både innan och efter förlossningen att han skulle bli vår sista (inte bara under förlossningen för då har jag alltid bett maken att påminna mig om Aldrig Mer!), så har jag fått en hel del tecken på att det räcker för oss.
- Bilen är full – inte en sittplats över.
- Min skönaste ammnigsbh har bara ett av fyra spännen kvar därbak
- Dubbla liggvagnen har sagt upp sig
- Barnmatstolen likaså
- I De flesta av mina söners begagnade barnkläder har resåren tappat stinget så byxorna sitter inte uppe ens på 2,5 åringen.
- Nu har alla 6 barnen varsin säng

Tänkte också nyligen på att barnen är visserligen tätt födda, men tvillingarna kommer ändå att vara 13 år när yngsta är 6 år.

Avslutar blogginlägget med att titta ut genom fönstret i den ljusa norrlandsnatten och var jag bara lite, lite mer förrvirrad så skulle jag kunna tro att klockan var 11 på dagen och inte på natten, för det är ingen skillnad på ljuset ute. Kan trösta er som har mörka nätter med att myggen har kommit, så man håller sig inne om man inte vill bli uppäten. God Natt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>