Idag fick jag vara fotomodell

Posted by on Nov 12, 2010 in Allmänt | 3 comments

Japp, en spännande dag med mycket att göra, titta på, slita i, ställa sig mot och stolar att dra framför mig för att öva gå. Gudmor var också in och hälsade på och bjöd på fika. Till slut fick jag också vara fotomodell. Mmm, ett nödvändigt ont, men klart man ställer upp när mamma och pappas leverantör skickat fel bild på pepparkaksdräkten. Såg att dräkten hade tillhörande mössa, vilket inte är min favoritbeklädnad utan brukar dra av mig den så snart den hamnar på huvudet. Idag lät jag den vara ändå – måste ju försöka dra mitt strå till stacken på företaget.

Trevlig helg önskar lille T, 10,5 månader

3 Comments

 1. Vilken söt pepparkakskille!

 2. Fortsatt problem med att kommentera i Din blogg, jag testar nästan varje dag och som synes kommer min kommentar typ aldrig fram.
  Väldigt fin bild, söt liten T :) ser ut som ett perfekt julklort.

  mvh Åsa
  http://mammasgullunge.blogg.se/2010/november/kotteshoppensejulklappar.html#comment

  • Hej Åsa!
   Jag har en bra bloggdesigner som ska hjälpa mig med en ny blogg och ska fråga henne om inställningar.

   Tack för att du meddelar mig

   Mvh anna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>