Ibland Händer Det!

Posted by on Jun 18, 2015 in Allmänt | 0 comments

8.30 – 9.30 möte sjuksyster i stan för att gå igenom medicinerna  för 10-åringen.

10.00 7-åringen till kompis som bjöd på lunch och skjutsade dem till fotbollsskola. 

12.00 bilen skulle få påfyllning av ACmedel trodde vi eftersom den varit 1 vecka med medel för att spåra var det läkte! Trodde vi ja, AC:n var kaputt så det blir fortsatt lagning om 1,5 vecka. 

10-åringen kände sig rastlös och ville jobba på med något ute. Han är en riktig arbetshäst och älskar utejobb, så varför inte. Satte på honom skyddsglasögon och munskydd, gav honom slipmaskiner, köksbordet och köksstolarna medan jag bevakade i solen. Han älskade det och ville aldrig sluta!

9-åringe och 12-årige sonen samt dottern hade kompisar under tiden, så vi var ett härligt gäng. 

Enda jag gjorde på företaget idag var att se till att 2 lokala ordrar levererades. Shame on me, men jag vet att jag har allt som ska göras kvar och behövde lite omväxling.

17.15 10-åringen fotbollsträning

17.30 12-åriga dottern fotbollsträning i Rönnskär

18.00 9- åringen fotbollsträning 

19.30 12-årige sonen fotbollsträning 

Under tiden satte jag igång mina 2 småkillar som glatt under sång torkade av alla de nedre köksskåpen för 2 kr st samt fyllde på och tömde diskmaskinen medan jag själv lackade köksbordet och stolarna. 

Ibland Händer det!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>