I väntans tider!

Posted by on Jun 27, 2015 in Allmänt | 0 comments

Äntligen Underbart väder, men då skulle vi åka bil 50 mil till barnens farmor. Väl framme upptäcker vi att ett svanpar vaktar sina ägg i kanten av stranden där barnen brukar bada och fiska samt att ingen brygga är utlagd för att inte störa dem där de går i väntans tider. 

Vågar inte bada eller fiska första kvällen som vi brukar då svanmamman aldrig lämnade boet och svanpappan närmade sig om fara lurade.

Dagen efter regnade det och såg ut att fortsätta hela vår vistelse. Tur att stugan är stor samt att det är varmt regn som kom  ner eftersom vi inte hade regnkläder eller stövlar med. 

Vi fiskade, badade bastu, badade nakna i havet (läs barnen), spelade sällskapsspel, gick i affärer, umgicks med farmor några timmar/dag, cyklade i cykelparken varje dag samt gick på museum och åt Finska specialiteter (de berättar jag om en annan dag).

 

Stugan, bilparken, svanarna

   

Träffade en säl och dykare

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>