I Riskzonen

Posted by on Jun 11, 2010 in Allmänt | 0 comments

Hård, men rolig dag på företaget. Mycket kunder i lagershopen och Rean gjorde att vi jobbade för högtryck. Det mesta flöt och då gör det inget att det är full huggning. När jag kom hem med barnen tog det som vanligt lite tid att äta mellanmål, sedan skulle lillen ammas. När jag sitter och ammar satte jag på tv:n och där pratar de om att det är Sveriges Nationaldag idag. -Shit, tänker jag. Det har jag helt glömt bort. Visste inte att det redan var 6:e juni. Sitter ett tag och funderar på hur vi ska fira och uppmärksamma det när jag kommer på att det måste ju vara någon sorts repris de sänder, för visst borde det vara typ 10 juni. Jo, mycket riktigt var det det. Känner mig lagomt smart, men det är just så mitt liv ser ut just nu. Jag hänger inte riktigt med vad som händer utanför familjen och företaget.

När mellanmålet var över åkte vi för att fira helgen med mjukglass och sedan bar det av till badhuset. Maken hade så ont i nacken och ryggen så jag åkte själv med barnen. Enligt försäkringskassan har maken varit frisk i 11 dagar nu, men ingen av oss i familjen har sett något av det än. Han har fortfarande lika problem med nacke och rygg.

På tal om nacke och rygg läste jag i en artikel i Aftonbladet att ”För lite sömn gör kvinnor bukfeta”. Än så länge kan jag skylla på att jag fött bebis för bara 5,5 månad sedan, men jag ligger helt klart i riskzonen, så nu måste jag skärpa till mig med sömnen. God Natt :) .

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>