Hysteriskt!

Posted by on Feb 14, 2012 in Allmänt | 1 comment

Om jag tyckte att gårdagen var hektisk så formeligen drunknade jag i jobb idag på företaget. 3 kollektioner barnkläder och en hel massa leksaker står och väntar på att komma in i webbshopen. Det är mer arbete än många tror att driva webbshop. Många gånger måste vi fota produkterna och alla måste skrivas om med egna ord. Som igår hade vi också en leksaksförsäljare och det tar oftast ett par timmar. Imorgon har vi en deadline för ett viktigt marknadsföringsprojekt och det bara måste vara klart med bilder och länkar tills imorgon. Helst förstås med Nyheter så allt måste in i kväll/natt. Förutom att jag nästan drunknar i barnkläder på jobbet just nu så ser det ungefär likadant ut hemma med att jag drunknar i tvätt. Tur jag kan simma :) .
Brukar inte jobba förrän på kvällen när barnen somnat och lyckas rätt bra med att hålla det tycker jag. Vi firade Alla Hjärtans dag med att dela på en stor ask Belgisk choklad och gelehjärtan samt att vi beställde mat från restaurang. En alla hjärtans dag i min smak med andra ord.

One Comment

  1. Du har verkligen att göra :-)
    Jag såg att du har lagt till min blog som dina favoriter på bloggportalen. Jag var tvungen att ta bort den användaren jag hade för det blev något strul efter det Twingly tog över. Jag ville bara berätta att jag har en ny nu ifall du vill kika där.

    http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/BlogDetails?id=58032

    Kram o ha en fin dag

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>