Hej Tjej! 

Posted by on Jun 15, 2015 in Allmänt | 0 comments

I morse kl 9 började dotter, 12 år och hennes kompis en tredagars kurs i programmering. Den ska förhoppningsvis locka fler tjejer att tycka det är kul med programmering och kodning. För tjejer i åk 4-6 och helt gratis. Hej Tjej! hette kursen. Jag tipsade förstås också hennes tvillingbror som tycker att det är kul med datorer. Kommer ihåg att jag själv gick en teknikkurs på sommarlovet.

När dottern åkt till detta gick jag till företaget för att packa helgens webbordrar och tog emot stor sändning av leksaker efter det.

Kl 12 var det dax för 7-åringen att gå på fotbollsskola.

9-åringe sonen bakade kladdkaka i långpanna (aldrig lönt att göra mindre då vi är så många) och 5-åringe sonen 3 satser chokladbollar. Med lite hjälp från mig förstås. Rätt många bollar försvinner i barnens munnar innan de landar i burken så det blir inte många kvar. De har alltid bakat sedan de var rätt små, så det går undan.

Kl 17 dotterns fotbollsträning.

Kl 18 10-årige sonen hade fysträning.

Försökt städa upp lite, sälja grejor vi inte längre använder för att få ihop till alla kostnader som dykt upp senaste tiden. Emellanåt såg jag solen, lämnade allt och kastade mig ut några minuter, men gav snabbt upp då molnen vann över solen. 

  

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>