Har vi helt galna barn?

Posted by on Sep 12, 2010 in Allmänt | 0 comments

I morse startade tvillingarna, snart 8 år, med sin simträning kl 8.45.
3 timmar senare var det jag som skulle simträna sönerna som är 4 & snart 6 år. När vi tränat klart hade tvillingarna fotbollsmatch, men efter det gjorde Söndagen skäl för namnet Vilodag.
Avslutade med att jag och maken gick ut och åt med ett kompisgäng på 7 personer, men det var väl sista gången? Barnen har nog lyckats skrämma bort barnvakterna på de 3 timmar vi var borta. 3- och 4-åringen hade gjort sitt bästa för att väcka minstingen, 8 månader, som i sin tur vaknade och blev missövd = missnöjd och kunde inte somna om utan gnällde bara. 6-åringen grät och saknade oss. 7-åringen var ledsen för att hon hade ont i magen. Det var bara en av barnen som varit cool och det var 7-årige sonen som tog allt med ro och såg på tv. Kan verkligen se framför mig hur det var, vilket liv. Det värsta är att när en börjar – hakar ofta flera av barnen på om man inte på en gång får ordning på den lilla bråkstaken och ibland hjälper inte ens det. Det blir ju inte riktigt lika om det bara är några få barn att tampas med. Får nog börja söka nya barnvakter är jag rädd……..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>