Han ska det vara inte Hen eller Hon

Posted by on Mar 17, 2012 in Allmänt | 0 comments

Genusdebatten som varit ang. att man inte ska säga han eller hon utan hen, bara suckar jag åt. Mina första barn var tvillingar kille och tjej och de har varit hemma med både mig och maken lika mycket, haft tillgång till samma leksaker och jag vet precis vad jag anser om det finns i generna eller inte, men alla får tycka och tro vad de vill. Det är ett fritt land! Min 2-årige son vet också vad han tycker. Just nu är allt Han! Åt just en motor som var en Han (inte den). – Inte ha Han, sa sonen om moroten. Snabbt stoppade jag den i munnen och började tugga varpå sonen gallskrek: – Inte Han, ha Han! Inte lätt med beslutsångest.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>