Fritt med eget företag?

Posted by on Mar 3, 2014 in Barnen | 2 comments

Sportlov i veckan och vi försöker vara lite ledig i veckan tillsammans med barnen. Bestämde att börja med att åka skridskor i hallen i Burträsk, men först skulle nyhetsbrev skickas till kunderna runt om i landet som är tillbaka efter sina Sportlov. Sedan meddela på Facebook att butiken är stängd, skriva ut en lapp att sätta på butiksdörren. När vi skulle sätta upp lappen på butiksdörren var det kö, så jag fick serva kunderna. Under tiden kom en pall med vårkläder från Didriksons så vi fick packa in kartongerna medan barnen satt i bilen. Nu kunde vi bege oss.

Väl framme, 1 timme senare än planerat, så möttes vi av en helt tom ishall så mina 6 barn och maken hade hela planen själva att åka på. Själv var jag den som servade med vatten och hejade på.
Visst, det går att stänga och göra annat, men att ha Eget företag är för oss lite som att plugga. Det är alltid något som man borde göra och som finns kvar och har ökat under tiden jag varit borta. Idag vet jag att jag borde ha packat webbordrar, hållit butiken öppen och lagt in Didriksons. vårkollektion på nätet samt packa upp dem i butiken. Förutom det så är det förstås obetald semester för arbetar inte vi så jobbar ingen och då blir det heller ingen lön.

20140303-114839.jpg

2 Comments

  1. Förstår ert dilemma. Strongt att ta er iväg till slut ändå med kö utanför butiken och varor som ska in.
    /Susanne

    • Till Susanne: Tack för din kommentar. Jo, det var inte lätt, men kändes bättre att kunna öppna butiken för att hjälpa de kunder som väntade och ställa in varorna innan vi begav oss.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>