Fredag den 13:e!

Posted by on Aug 13, 2010 in Allmänt | 6 comments

Otursdagen började som man kan förvänta sig. Jag började en alldeles för tidig morgon med att byta bajsblöja. När jag gjort alla barn klar för dagis och de satt i bilen hittade jag inte bilnycklarna. Ut med de 3 yngsta för att gå till dagis, smått irriterad eftersom det sååå långsamt framåt.
Väl framme på företaget vände det. En god vän kom och bjöd på gofika och tog hand om lillen så jag kunde jobba klart innan det var dax att gå hem för att städa upp huset (nåja, i alla fall så att gästerns skulle ta sig in) innan gästerna skulle komma för en surströmmingsmiddag. Underbart trevlig dag med många goda vänner och familjen precis som det ska va! Trevlig helg.

6 Comments

 1. En bra dag till slut :-) Läste din kommentar på MrsB blogg att du gått Vings guideskola.. Så kul, var det länge sen, jobbade du utomlands för Ving också? Jag skriver helt kort om mina kollegor och arbetsplats i mitt senaste inlägg. Du kanske kan gissa var jag jobbar :-) Snart 14 år med samma arb.givare och fortfarande är det lika fantastiskt roligt att gå till jobbet! Trevlig helg, hälsar Rosita

  • Hej Rosita! Jag gick Vingskolan -92. Det blev aldrig någon reseledare av mig. Var nöjd efter utbildningen med att vara utomlands och blev receptionist i Sverige istället. Tyckte ändå att utbildningen och tiden, 2 månader, som jag tillbringade på Kanarieöarna var en av de roligaste i mitt liv.

   Förstår att du trivs och att det är ett varierande jobb. Ska läsa ditt inlägg.

   Trevlig helg :) mvh Anna

 2. Konstig, varför syns inte min kommentar på själva ”förstasidan” på detta inlägg. Jag är ju nyfiken på ditt svar och då måste du ju först och främst se att här finns en kommentar …

  Gör en till kommentar och hoppas att det lyckas bättre nu.
  Tjing!

  • Jag vet inte. Kanske gör jag något fel. Jag godkänner och sedan svarar jag? Är inte världsbäst worldpress. Jag ser inte heller hela kommentaren när jag sedan ska svara. Ska försöka kolla vad det kan vara när jag får lite mer tid.
   Mvh Anna

 3. Så kul att höra att du har bara fina minnen från Vings guideskola. Jag gick Always guideskola januari 1997 (men det är ju samma företag och nu finns inte Always kvar men jag är kvar inom samma företag). Kanske känner jag någon av dina gamla kurskamrater, det är väldigt vanligt att jobba länge i vårt företag :-) Du gick möjligtvis inte med Carina Holmgren och/el Bassam el Matar? Guideskolan var oerhört speciell för mig därför var det en häftig upplevelse att jag fick avsluta mina knappt 4 år i utlandet som Rektor på guideskola! Jag visste ju vad dessa minnen skulle betyda för så många ungdomar. Nä, nu är dags för frukost. So long!

  • Hej Rosita! Vad kul att höra. Nej, jag känner inte igen namnen. Vad jag kommer ihåg var det 2 killar från Järvsö, som blev reseledare. Den enda hette Robert, men vad den andra hette?. Måste ha varit kul att jobba som rektor. Han vi hade som rektor var norrman, hade mörkt hår, glasögon och mörk. Läraren tror jag hette Karin…. Ja, det var inte mycket info. Det var som sagt länge, länge sedan – 18 år närmare bestämt. Sjukt vad tiden går.
   Ha det gott tills vi hörs igen

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>