Från det ena till det andra

Posted by on Aug 23, 2010 in Allmänt | 0 comments

Ställde klockan i morse för att vara på företaget kl 6.00. Måndagar är extra köriga förstås eftersom vi försöker att vara lite lediga under helgen. Dessutom skulle vi få vår kassaapparat i lagershopen idag (som vi väntat på i 4 veckor) och följa vår son som började förskoleklass idag.
Det mesta gick bra. Sonen verkade trivas i skolan, trots att hans astma är allt annat än bra just nu. Maken stannade kvar ett tag längre och jag åkte till företaget med lillen. Kassan kom, men det var fel kassa!!! Kaos, vi som redan hade bokat annonsplats i lokaltidningen för att äntligen inviga vår Lagershop, men som tur var gick annonsen att skjuta på framtiden.
Åkte hem med barnen och städade lite, medan 3 av dem drog fram i annat rum Dagens lek – bryta sönder plastskedar, som de hade rotat fram i någon låda :( medan jag dammsugade.
Efter maten bar det iväg på simtränarmöte för oss nybörjartränare. Tog med mig 3 av barnen för maken hade så problem med nacken – förväntade mig kaos, men barnen var så stillsamma så jag trodde att jag fått med mig fel barn :) . Kvällen Är ju annars inte den bästa tiden att ta med sig barn på.
Nu när vi kom hem hann de leka städtant och mattant innan det var dax för sängen. En lek helt i min smak :) . De är för söta. God Natt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>