Förstörelse

Posted by on Sep 9, 2010 in Allmänt | 1 comment

En sak som jag aldrig kommer att vänja mig med små barn är denna förstörelse som det blir när de ska exprimentera med vatten och toapapper, slå på och av lampor osv osv. Eftersom våra barn är så tätt födda har vi de senaste 6 åren alltid haft någon som har gillat slå på och av lampor, kastat grejor i toaletten, blött ner toapapper mm mm. För en tid sedan fick jag mig ett gott skratt när jag och en kompis gick upp till övervåningen. Min kommentar: – Fy, vad mörkt det var här och slår på lysknappen. Min kompis tittar på mig och skrattar eftersom det inte blev någon som helst skillnad på ljuset i rummet – alla lampor var trasiga!
I morse var det dock jag som stod för förstörelsen. Skulle skynda mig att ta ut tvätt ur torkrumlaren för att sätta in ny och viftade ner 2 porslinsfigurer som jag tycker mycket om. Blev förstås arg på mig själv och tänkte att: – Vem sätter porslinsfigurer i fönstret i tvättstugan??? Förstås jag själv som gjort det eftersom jag tyckte det kunde vara kul med något fint där eftersom det förstås blir en och annan timme jag tillbringar där…… Sådan mor sådana barn.

One Comment

  1. Säger bara wow o underbart:) fin blogg du har!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>