Föräldraledig med sex barn

Posted by on Jul 27, 2012 in Allmänt | 0 comments

Dagen började som vanligt alldeles för tidigt med att de yngsta ville upp. Dålig kombination med att jag har unnat mig själv att sitta uppe själv långt in på natten för att jobba, eftersom barnen somnar så sent. Åkte sedan iväg till företaget där jag dessutom var tvungen att jobba över. Maken är pappaledig med barnen och jag tycker att han gör ett jättebra jobb medan jag jobbar. Tror att han har jobbigare än vad jag har på jobbet. Jag har dessutom sällskap och hjälp av en tjej som arbetstränar. Det känns fel att kalla det min man gör just nu för Föräldraledig, då ledig är det minsta han är……….

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>