Följetong av Bebisens arbetsdag!

Posted by on Okt 6, 2010 in Allmänt | 2 comments

Började dagen med ett möte. Mötet gällde en ny marknadsföringskanal som vi ska testa. Bebben, 9 månader, vaknade efter ett litet tag och ville vara med. Han fick förstås mycket uppmärksamhet av mötesdeltagarna då tjejen var en 4-barns mamma och killen också väldigt barnkär.

Efter mötet var det dax att börja med dagens ordrar som skulle packas, skrivas kvitton etc. Bebisen T, somnade efter ett litet tag för han tycker väl inte att det är så spännande längre.

När han sedan vaknade lekte han ett bra tag med sin favoritleksak på företaget och det var då jag kom på att jag skulle börja blogga och ta bilder av vad han pysslar med i webbshopen medan vi arbetar. Många frågar mig hur det går att ha med en bebis på jobbet. Jag tycker att det är så fashionerande allt vad han hittar på och vad nöjd han är med att testa sina färdigheter på än det ena, än det andra. Ett är säkert – det är helt andra grejor än vad hans syskon har pysslat med när de var i hans ålder eftersom vi då drev företaget hemifrån.
Hoppas du vill följa med i hans följetong: Arbetare på Tillväxt!

2 Comments

  1. Läser ju Din blogg nästan varje dag så det ska bli kul att se vad bebisen hittar på när han är med på jobbet :)
    mvh Åsa

    • Hej! Vad kul att höra. Har länkat tillbaka till din blogg :)
      Mvh Anna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>