Fick en stjärna med avkapad arm!

Posted by on Apr 22, 2012 in Allmänt | 0 comments

Var på 40-årskontroll nyligen och efter att första gången ha svarat på massor av frågor och ta prover fick jag gå igenom frågorna med en sköterska 2:a gången. Alla prover var bra vad gällde socker, BMI, blodtryck osv. Hon frågade om jag verkligen hade kryssat rätt när jag kryssat för att jag äter en rågad tallrik med mat vid varje måltid, vilket jag förstås gör, men har tyvärr alldeles för lite grönsaker med, så det blev ett litet minus. För varje sak jag svarade på så fick jag en ”arm” på en stjärna. När vi kom till Motion fick jag underkänt eftersom jag inte motionerade någonting vid det tillfället då jag svarade på frågorna, vilket gjorde att jag fick en avkapad arm så det blev inte speciellt snygg stjärna :( . Bara dagarna efter 40-årskontrollen satte jag igång att träna styrketräning 2 ggr i veckan och det känns jättehärligt, fastän det inte blir så länge varje gång så är jag ändå på G!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>