Fear Factor på Riktigt!

Posted by on Jun 9, 2014 in Allmänt | 0 comments

I lördags var en fullspäckad dag. Vackert väder som började med jobb 3 timmar. Går med hela familjen ner till älven för att barnen ska få bada och vi föräldrar njuta av solen. Några ungdomar fångar en kräfta som de lyfter upp och springer runt och skräms med. Slutar med att en av ungdomarna bryter av den levande kräftans stjärt och den andra ungdomen i 15-årsåldern äter upp den. Jag tror knappt att det är sant, utan både jag och barnen stirrar förskräckt. Jag skäms att jag som vuxen inte vågar rycka in, pg a att jag är rädd för vad det kan leda till för barnen på skolan och oron för att han går på något olagligt. Känns ju inte precis normalt i min värld, men å andra sidan är mina äldsta barn bara 11 år, så jag har väl inte sett allt ännu.
Avslutar kvällen med en fisketur med alla 6 killarna, som höll på att sluta med att vi också, precis som kräftan blev uppätna levande, men av mygg och knott. Tur att vi hade massor av godis att trösta oss med. Dottern ville hellre vara med en kompis vilket visade sig vara ett klokt val.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>