Falsk Marknadsföring?

Posted by on Jun 13, 2015 in Allmänt | 0 comments

9.00 2 av barnen skulle samlas till Myggvalla cup, fotbollscup i samhället. De spelade 3 matcher, samma tider och som tur var på planerna bredvid varandra.

Efter sönernas första matcher var det dax att agera parkeringsvakt för 9-åringens lag i 2 timmar. Direkt därifrån till hamburgergrillningen för 10-åringen i 3 timmar. 

Kl 13 var det dax för 3:e sonen att samlas för att spela 3 matcher. Slutligen hemma, frusna och trötta möttes vi av en ledsen 9-åring som inte ville berätta varför han var nere. Jag och maken gissade på allt vad vi kunde komma på, men inte ett ljud fick vi ut. Lämpligt nog hittade jag en ask läkerol i fickan där det stod ”Makes People Talk”, men se det hjälpte inte alls. Vet du vad som hjälpte? En burk Ravioli fick killen att dra på smilbanden och springa ut och kasta freesbee med 2 av bröderna.

 

falsk marknadsföring?

  
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>