En olycka kommer sällan ensam

Posted by on Nov 29, 2012 in Allmänt | 0 comments

Jag vet inte hur det är för dig, men i vår familj känns det som om olyckorna följs 3 och 3. Trots att det inte är fredag den 13:e så började jag morgonen med att ramla i trappan. Missade sista trappsteget och föll som en fura. 10-årige sonen kommenterade: – ”Jag har då aldrig sett en vuxen ramla i trappan” medan jag låg kvar och kände om alla kroppsdelar satt kvar och funderade på om jag skulle gå och lägga mig igen för säkerhets skull. Bestämde mig slutligen för att kravla mig upp och börja dagen.

Kom hem och lagade mat och rev ner våran största, fina porslinstomte så den gick i kras. Till råga på allt så lät jag inte barnen ta den till sina rum för att jag var så rädd att den skulle gå sönder :-( .

Slutade dagen med att upptäcka att 6-årige sonen har vattkoppor och vi har hans 2 mindre brorsor i familjen som inte haft det. Kunde inte ha kommit olämpligare då vi har full julhandel i webbshopen och planerad Modevisning om 3 dagar. Kliande sjukdomar är av erfarenhet de största sömnbovarna jag vet och i dagsläget fattar jag inte hur vi ska få ihop det. Tur att det är en annan dag om 3 timmar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>