Dressed for success

Posted by on Apr 17, 2015 in Allmänt, Barnen, Företagande | 0 comments

Började morgonen med hålla i möte för ett 20-tal företagare. Ett härligt engagerat gäng i alla åldrar, både kvinnor och män. Idag var ämnet samhällets torg, som ska färdigställas i år 2015. Projekledarna för torget var inbjudna för att berätta och jag tror att det kommer att bli jättefint!Snackade mer än jag jobbade med kollegorna när jag kom tillbaka till företaget. Vilket inte är så smart om man vill vara ledig i helgen, men trevligt var det.

När jag skulle stänga butiken och gå hem blev jag nerringd av kompisar som ville leka. Ja, barnens kompisar förstås. Ringde kompisar till alla 6 barn, vilket förstås är jättekul för dem. Mina barn är inte själva så bra på att ringa kompisar eftersom de oftast roar dig tillsammans. Hängde upp finbyxorna på kroken och bytte till bästa slitna jeansen innan jag gick hem. Dressed for successful avslappnad helg.

Åt tacos. Dottern har en Sova-över-kompis. Hör 5-åringen prata tjejer med maken. Det ska börjas i tid….

”Finbrallorna” blev kvar på en krok

..och på med favoritjeansen

..och på med favoritjeansen

 

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>