Det Ultimata Testet

Posted by on Jun 11, 2012 in Allmänt | 2 comments

Kommer ihåg när jag fick mina första barn, tvillingarna. När de somnat smög vi runt, drog ut telefonen och tassade på tå för att de inte skulle vakna. I lördags var det cruising och självklart tog vi våra 6 barn ut för att kolla om de skulle se några raggarbilar. Visst gjorde vi det, men de minsta, 2-åringen och 4-åringen (dvs mitt 5:e och 6:e barn) somnade under färden och när vi kom hem och skulle hoppa ut ur bilen smällde en ballong, som varit kvar i bilen sedan dagen innan, mitt emellan dem. Inte en reaktion! Det skulle aldrig ha hänt med mina första barn som inte alls var van vid ljud när de sov.

2 Comments

  1. Jag tror att det ofta blir så med första barnet. Jag och min sambo har bara ett barn än så länge men vi har faktiskt stökat och fört oväsen rätt mycket när vår lille har sovit, men det är för att vi har så oordnat liv så det har liksom varit tvunget att det skulle gå att få honom att somna vid lite oväsen..

    • Tack för din kommentar och vilken intressant blogg du har :-) . Jag tror att man har igen det att låta barnen sova i alla möjliga miljöer och ljud. Bara de får sömn så funkar det. Trevlig sommar. Mvh Anna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>