Det luktar vinter!

Posted by on Jul 26, 2012 in Allmänt | 0 comments

Har tagit det riktigt lugnt idag och försökt att njuta av solen, något jag annars är alldeles för dålig på. Alltid finns det något klädesplagg att att plocka från gården, barn att jaga från gatan eller barn att följa till kompis osv osv. Tog 2 cykelturer med 3 av barnen efter de andra 3 var borta. Avslutade med att de fick varsin mjukglass varav 1 ramlade på shortsen på yngsta, 1 på backen för den näst yngsta, men den 3:dje kom i allafall in i munnen på den äldsta. Förundrar mig fortfarande hur det är möjligt att efter alla dessa år med småbarn glömma att ta extra servetter?
Dagen tillbringades hemma med att några barn var borta och andra barn kom till genom att de som var hemma hade kompisar, så i stort sett var antalet detsamma.
Ikväll gick 3 av barnen ut för att sova i husvagnen med maken och när bakdörren öppnas säger 9-åringen: – Det luktar vinter!! Neeej, tänker jag. Inte redan….

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>