Det här är livet!

Posted by on Okt 19, 2012 in Allmänt | 0 comments

Har haft rätt körigt med sjukdomar i familjen och mycket jobb, men idag kunde jag lägga ett stort arbete åt sidan. Kändes som en stor lättnad. Längtar varje fredag till helgen då jag får gå hem och vara med familjen och mer tid med barnen. Skrattade gott åt vår lille konstnär 6 år när han efter tacomiddagen frågar om han får ett glas CocaCola. Visst säger jag och han tar ett glas och 1,5 liters colan. Sätter sig vid bordet och så hör jag honom säga efter första klunken, nästan för sig själv: – Det här är livet! :-) . Såå härligt!

Lite senare på kvällen skulle han och storebror, 8 år, ha vikttävling om vem av dem som var tyngst . De tog fram vågen. 8 åringen är fartig och tunn så han väger mindre än sin lillebror som är 1,5 år yngre. Han försökte dock med att säga: – Jo, men han håller ju i en ballong!! Trevlig helg!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>