Det blir inte alltid som man tänkt sig

Posted by on Sep 12, 2012 in Allmänt | 0 comments

Efter att ha jagat på alla 6 barnen att komma i tid till förskola och fritids åkte jag till företaget för att packa ordrar. Efter ett tag bar det av till Eljusspåret för att springa Skoljoggen. Har tidigare stått bredvid och tittat, men tänkte att i år kanske är sista året som tvillingarna, 9 år, fortfarande tycker att det är kul att jag är med och inte bara skäms över mig. Sagt och gjort. Sa till dem att jag springer med den som springer snabbast, men med facit i hand hängde jag inte alls med den snabbaste utan hamnade joggandes mitt emellan de barn jag skulle följa. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men sonen som jag inte hann ikapp var väldigt nöjd och dottern som inte hann med, brydde sig inte eftersom hon hade haft trevligt med kompisar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>