Det blir aldrig som man tänkt sig….

Posted by on Sep 27, 2010 in Allmänt | 0 comments

Måndagar är exceptionella efter helgen eftersom en webbshop aldrig är stängd fastän vi själva försöker vara lediga. Kommer i alla fall hem med barnen. Fortfarande på högvarv tänker jag att idag ska jag skura golven i undervåningen, något som verkligen behövs, först ska jag bara…..Ja, och där är jag fortfarande, ca 5 timmar senare. Jag gjorde faktiskt ett försök att söka reda på skurhinken Organisation=Noll!, men innan jag hade hittat den var det någon som ropade: -Mamma! Ibland undrar jag hur många sekunder/dag jag klarar mig utan att någon ropar. Är det inte maken så är det någon av barnen. Gjorde ett test idag och gick in i tvättstugan för att vika tvätt – jag hann vika 2 plagg så var det någon som ropade: -Jag är klaaaar! Inte undra på att det tar tid med tvätten. Kan ju inte heller låta barnet sitta och vänta på toan heller för att jag ska vika tvätt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>