Det bästa av 2 världar….

Posted by on Jul 16, 2010 in Allmänt | 0 comments

Började morgonen tidigt med att åka till företaget och jobba. Solen sken, helt folktomt och jag kände lugnet utanför bilfönstret. Allt flöt på som det skulle och jag var hemma i tid.

Väl hemma möttes jag av 2,5-åringen, som varje morgon ställer samma fråga: – Ska du vara hemma med oss nu, mamma? Helt underbart att se hans glädje när jag svarar ja!

Inget badväder idag tyckte jag eftersom det var kallt i luften. Det blev bakväder istället och alla sex barnen ville baka chokladbollar. För en gångs skull fanns ”alla” ingredienser hemma och alla engagerade sig i baket. Även lillen, 6,5 månad, som ivrigt följde vad som hände från sin barnmatstol. Verkade flyta på så jag gjorde en bulldeg som de sedan gjorde figurer av istället för bullar. För en gångs skull flöt baket på utan större nedsmutsning och jag hann tänka att jag verkligen har det bästa av 2 världar just nu eftersom jag kan styra arbetet så att jag kan vara jättemycket med barnen.

Till lunchen var jag dock tillbaka till verkligen. Först fick jag tjata på att 3 av barnen skulle komma och äta och när de väl kom ratade de maten som jag hade gjort (i och för sig inte vanligt så jag ska inte klaga) och sedan kastade 2,5-åringen maten runt halva köket som jag f.ö nyss hade dammsugat. Suck!

Fredagen avslutade vi med hoppborg (bara barnen), glass och jordgubbar innan det var dax att sova. God Natt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>