Det är bebisen som bestämmer!!

Posted by on Aug 28, 2010 in Allmänt | 0 comments

Vaknade alldeles för tidigt i morse av lillen som tydligen hade sovit klart. Försökte göra det bästa av situationen och tänka att vi kunde ligga och mysa lite – det ville inte lillen, 8 månader! Han har kommit in i upptäckarfasen och tycker att det är jättekul att slita i håret, nypa hårt i öronen och slita i håret. Han tycker att det är jättekul och tjöt av förtjusning – inte jag! Tur han är så oskyldig och söt. Tänkte då på att det faktiskt inte är jag som mamma som bestämmer, utan att det faktiskt är bebisen från första stund. Vill han äta, så vill han äta och likadant med att vara vaken och att sova. Vill han vakna tidigt på morgonen, så vaknar man ju själv också. Då spelar det ingen roll att jag har andra planer…. Jag kommer ihåg att jag tyckte att det var lite irriterande när jag fick mina första barn tvillingarna, att måsta avbryta någon jag höll på med. Det var jag inte van med innan jag hade barn, nu har jag vant mig! Fortsatt trevlig helg!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>