Desperat!

Posted by on Aug 26, 2010 in Allmänt | 2 comments

Åkte hem med barnen idag och hade jobb upp över öronen på företaget. Gjorde ett desperat försök att ringa runt till lite vänner för att höra om de hade möjlighet att kanske ta de 2 näst minsta så jag kunde åka tillbaka till företaget och fortsätta jobba med 4 barn, men vännerna var antingen bortbjudna eller inte hemma. Bara fortsätta ogilla läget med andra ord.
Idag kom kassaapparaten äntligen, efter 1 månads väntan och imorgon kommer annonsen ut i lokaltidningen om att vi inviger Lagershopen – vill verkligen att allt ska vara fixat, men det är det inte nu. Frustrerande!!! Till slut kunde jag i alla fall åka till företaget med 3 av barnen och hänga upp Star Wars tröjor. Något de tack och lov tyckte var kul och tävlade om vilka figurer som var på tröjorna. Till råga på allt verkar 4-åringen och 3-åringen ha sovit på dagis för de somnar aldrig ikväll, hur vi än gör och jag vill bara skrika SOV, SOV så jag kan fortsätta jobba. Vill verkligen inte att de ska behöva vara i barnomsorg heldagar utan försöker jobba när de sover, men när de aldrig somnar blir jag desperat! Tjingeling.

2 Comments

 1. Hej,

  jag vill bara att du ska veta, att jag tycker du är jätteduktig. (jag som tycker det är jobbigt med ett barn :)

  • Hej! Tack för din kommentar. Jag har aldrig prövat att bara ha ett barn eftersom mina första barn var tvillingar, men jag kan tänka mig att det är nog så jobbigt eftersom barnet blir mer beroende av föräldrarna och att jag själv skulle känna mer att jag ska leka med barnet.
   Ha det gott :)
   Mvh Anna

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>