Den som gräver en grop åt andra…..

Posted by on Jun 29, 2010 in Allmänt | 0 comments

Morgonen började som planerat. Tvillingarna åkte iväg till kompisar, 3 av killarna till förskolan och lillen, 6 månader följde med till företaget. Allt flöt på som det skulle med mycket kunder i lagershopen, lillen var nöjd och glad och leveranserna fungerade som det skulle.
När det var dax att hämta barnen från dagis var det underbart väder så jag bestämde mig fort för att åka till badstranden. Fastän det bara är en liten bit från bostaden så tog jag bilen. Det gör jag alltid när jag ska åka iväg med alla för om det blir rörigt med 6 så små barn så kan jag alltid stoppa in dem i bilen och åka hem. Det är ju lagom kul om man då har cykel eller promenerar och alla 5 (inte lillen än) springer åt olika håll. Det blir ju en säkerhetsrisk!! De 3 som inte kunde simma hade armpuffar av frigolit (tror jag materialet är).
När vi kom hem ramlade 2,5-åringen på stenarna som han själv lagt på bron på morgonen, men det blev inte allvarligt. Den som gräver en grop åt ändra faller lätt själv däri! Lagade mat och sedan bar det av till fotbollsträning. Tvillingarna skulle spela och vi andra skulle följa med eftersom det var en underbar kväll. Väl framme hade jag kommit ihåg allt, utom att 4-åringen hade dragit sönder mina jeansshorts (som jag hade på mig) och det var ett ganska stort hål bak i rumpan. Man får inte bli rådlös, tänkte jag och sökte igenom bilen. Hittade 7-åringens jacka som nätt och jämt nådde runt midjan så den hängde över hålet och vips så var det fixat! Har för övrigt kommit till den åldern då jag inte kan ha en glepa mellan byxorna och tröjan utan att riskera ryggskott, så det passade ju bra.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>