Dagens tips!

Posted by on Aug 27, 2010 in Allmänt | 1 comment

Nyss hemkommen från en underbart trevlig 40-års middag Hela familjen var bjuden och jag gruvade mig förstås över hur det skulle gå. Allt gick bara fint, tycker jag. Barnen roade sig mycket med andra större barn, men kl 22 var det dax att ge upp. 4-åringen verkade kunna somna stående, 6-åringen hade tjuvat sockerbitar och börjat speeda upp sig och likaså 3-åringen.
Efter denna trevliga fest måste jag bara få komma med dagens tips:
- När du ska gå på fest. Sätt inte på dig en långklänning som når till vaderna och som har knappar hela vägen, som du sist hade för 8 år sedan (innan du födde barnen) och vägde typ 7 kg mindre!!!
Knapparna ploppade upp hela tiden nästa ända upp till grenen, som jag böjde mig och rörde mig med barnen. Konstigt nog höll sig alla knappar kvar ända till jag skulle sätta in barnen längst bak i bilen. Då lät det plopp, plopp, plopp och de var de knapparna. 3 till knappar flög när jag skulle bära upp 4-åringen och la honom i sängen. Det var historien om den klänningen.

One Comment

  1. Stort skratt!! Trevlig lördag kväll.
    kramar Patrice
    http://blogg.mama.nu/patrice

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>