Cuppat igen!

Posted by on Mar 28, 2015 in Allmänt | 0 comments

Började dagen med att vakna tidigt, försökte ligga kvar och somna om, men det visade sig att jag nog sovit klart.  Försökte ändå att ta det lite lugnt på förmiddagen utan att göra någon mer nytta än att äta min egen frukost och ge 5 av barnen mediciner. De flesta i familjen gör inte mer än nöden kräver och jag har testat den livsstilen ett tag nu sedan barnen trodde att det var min hobby att städa. Den relaxade stilen – Det är verkligen inte min grej. Jag tycker jag bara känner mig stressad och irriterad av högarna som hopas, men än så länge verkar jag vara ensam om det hemma.

Mitt på dagen bar det av på hockeycup, 10-åringen spelade vidare idag. Bara i stan, så jag tog 5 av barnen på en liten shoppingtur och varmkorvslunch på stan före matchen. 

Såg matchen och sedan åkte vi hem och satte oss ner ett tag innan det var dax att åka tillbaka för samling nr 2. 7-åringen hade turen att få följa med sin bästis på Skellefteå AIK slutspelsmatch istället, som spelades på samma ställe. Äldsta sonen stannade hemma och spelade. Jag och dottern passade på att storhandla och 3 av sönerna följde med maken. 

Sent blev det eftersom det ingick kvällsfika på cupen. Lillen var tapper och avslutade sin dag på hockeyarenan med att träffa sin favvofröken från dagis och sitta bredvid henne vid fikabordet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>