Coolaste leksaken?

Posted by on Okt 3, 2010 in Allmänt | 7 comments

Nu stundar det födelsedagar i familjen. Vad sägs om 2 i oktober, 2 i november och 1 i december förutom tomten då, som brukar göra ett ordentligt hål i plånboken trots att vi är återhållsamma med julklappar.
Satt idag och la in lite leksaker i webbshopen och jag vet definitivt vad jag tycker är de coolaste leksakerna. Buzz LightYear och Woody leksakerna från Toy Story som är synkroniserade att prata med varandra med 100 olika fraser på svenska, men barnet kan också leka med dem var för sig. Över 30 cm långa. Tycker att de var jätteroliga och barnens ögon bara tindrade när de såg dem. Det blir present till 2 av barnen. En får Woody och en Buzz, så var det fixat.
Toy Story 3 Leksaker

Buzz Lightyear och Woody

7 Comments

 1. Åååå finns dom som ”riktiga” leksaker. Vad roligt, det kanske blir ett julklappstips i denna familjen med. Tack :-)

  • HEj Kristina! Tack för din kommentar. Ja, visst är det kul. Alla figurer från filmen finns :) . T om den skrämmande dockan (om man sett filmen vet man vilken jag pratar om) som jag aldrig skulle ge mina barn för att jag nästan själv fick mardrömmar av den.

   Mvh Anna

 2. Inte lätt med presenter. Min Theo fyller 1 november och jag funderar så över kalaset, så mycke som skall fixas, tur att jag är ledig den dagen:)
  Ha en fin dag, kram!!

  • Hej, jag brukar fråga barnet som fyller år och oftast vet de hur de vill ha det. Jag funderar inte så mycket utan försöker uppfylla barnets önskemål, vilket hittills varit typ prinsesstårta, glass, fiskdamm, vilka kompisar han ska bjuda.
   Jag har hört att det på vissa ställen går stor prestation i att hålla kalas och det måste vara jobbigt. Här är det fortfarande rätt avslappnat tack och lov.
   Lycka till!
   Mvh Anna

 3. Skriv din kommentar här!

  Jag tycker faktiskt de är rätt dyra, tyvärr, nästan 1000:-/st känns inte riktigt som om det är något jag har råd att ge min 4åring som troligtvis har sönder dem innan nyår… mvh Åsa

  • Hej Åsa! Tack för din kommentar. De ToyStory figurer som jag bloggat om kostar ca 1000 kr för båda och efter att ha plockat massor av små leksaker år efter år köper jag hellre en större kvalitetsleksak för ca 500 kr/barn (det är 2 barn som ska ha dem). Mindre paket får barnen av andra runt omkring sig, så det är inte den enda leksak de får. Även leksaker går på konsumentgarantin och jag skulle aldrig tveka att reklamera en så dyr leksak som bara håller en vecka. De ska hålla mycket längre än så.
   Själv har jag goda erfarenheter som förälder av FisherPriceleksaker och de leksaker som är líte dyrare då de håller år efter år, barn efter barn och även om lillebror får tag på den klarar den hårda tag.
   Jag prioriterar så, men det är ju så olika. Jag vet att många tycker att det är kul med massor av småpaket istället.
   Mvh Anna
   Mvh Anna

 4. Jo men ja visst, Du har säkert rätt ang kvalitetsleksaker och ”annat skräp” ;-) Som Du säkert vet gillar jag ju Kotteshoppen och har ju hittat annat nämligen Hello Kitty som jag funderar på – har bloggat om det i min blogg, Du är välkommen att ta Dig en titt :)
  mvh Åsa

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>