Bubbelmamman

Posted by on Jun 28, 2010 in Allmänt | 0 comments

Morgonen började bra med att tvillingarna 7 år fick åka på andra uppdrag istället för att följa oss till företaget. Åkte för att lämna småkillarna (2,5 år, 4 år och 5 år) till förskolan. Då säger 4-åringen att han har ont i huvudet och ser hemskt bekymrad ut. Får följa med till företaget och vips är det 2 barn med på jobbet igen (sonen som är 6 månader hänger alltid med). Lite rörigt eftersom han piggnar till så snart vi kommit dit och blir ganska fort less, men vi överlever dagen och kommer hem.
Medan jag matar lillen har 2 av barnen startat vattenslangen ute. Hittar på att de ska spruta på varandra och den ena får den ljusa idén att springa in i hallen, varpå vattenstrålen följer efter!! Här om dagen var det fullt av maskrosor och idag anlade vi pool. Kanske blir riktig utomlandskänsla om vi fortsätter plantera!!. De busarna passar verkligen på när de vet att jag sitter och matar babyn.
I alla fall, så förflöt eftermiddagen utan större missöden tills maken kom hem från företaget och skulle byta om till sina inneskor. Stoppade in foten och sjask låter det! Tror ni inte att någon liten rackare hade fyllt ena skon med vatten. Vi tror att det var sonen 2,5 år, men det är ännu inte bevisat.
Innan vi gick och la barnen skulle jag gå ut i bilen för att hämta en dvdfilm och kom in med 3 kassar mössor, vinterjackor, halskragar mm från dagis som vi glömt ta in! Nu är sommaren här! Önskar er en riktigt trevlig sommar med mycket sol och värme!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>