Bra med dåligt minne!

Posted by on Mar 11, 2015 in Allmänt | 0 comments

Med åren, sömnbristen och stressen som det innebär att ha 6 barn födda inom loppet av 7 år och 3 månader och företag har minnet blivit sämre. Om ni frågar maken så har det säkert alltid varit dåligt, även innan dessa faktorer, men då berodde på det enligt mig själv på nattjobb och mycket övertidsarbete ;-) .
Kom idag på att det är en fördel i mitt arbete som E-handlare att ha dåligt minne. När jag skriver in produkter i webbshopen får inte produkterna ha samma taggar eller heta samma sak, för då syns produkterna inte lika bra på google utan räknas som dubbelt. Ett säger jag bara! Här är det ingen risk att det blir Dubbletter! Det mesta andra som kan behövas komma ihåg går ju att skriva upp i telefonen eller på lappar (som jag lätt glömmer var jag la så jag föredrar det första).

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>