Borstat håret med kiss.

Posted by on Apr 12, 2011 in Allmänt | 4 comments

Japp, du läste rätt. Sorgligt, men sant hände det mig i morse i värsta morgonstressen. Organisation och förberedelse är inte riktigt min grej utan jag stiger upp tidigt på morgonen för att hinna med att göra alla sex barnen och mig själv redo för dagen.
I morse när jag stod i tvättstugan och hängde tvätt kommer min yngsta son, 1 år och 3 månader, och sträcker fram hårborsten mot mig med ett leende. Jag böjer mig ner och ler tillbaka medan jag säger: – Men, oj så snällt att du kommer med hårborsten till mamma. Börjar borsta håret och känner då att håret blir blött. Tänker fort igenom vilken vattenkälla den lille mannen kan ha nått till i sin ringa storlek, eftersom alla stolar står på bordet p ga att han inte ska klättra på dem. Kommer jag fram till att vattnet på min hårborste måste ha kommit från toaletten. Mycket riktigt. På väg mot toaletten möts jag av 3-åringen som står och flinar, helnöjd med att ha släppt in lillebror på toaletten trots att han vet att han inte får. Tittar ner i toaletten och möts av gult vatten – det kan bara betyda en sak – Jag har börjat dagen med att borsta håret med kiss! Det är vänskap.

4 Comments

  1. 6 barn! Jag är avundsjuk, samtidigt som jag har fullt upp med mina tvilligflickor. Bra jobbat! Kram!

    • Tack för kommentaren. Allt är relativt. Jag tyckte också att det var jobbigt med tvillingarna som var mina första och tycker att det är lättare just nu med 6 än vad det var med 5 eftersom de nu är äldre.
      Mysigt med tvillingar ändå :) /Kram Anna

  2. Underbart! :-)

    • :-) .

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>