Boktips om babyns utveckling

Posted by on Jul 9, 2010 in Allmänt | 0 comments

Jobbade sent i natt för att sedan vakna 2 ggr av barn som behövde kissa, 1 som drömde mardrömmar och lillen som vred sig och snurrade runt i sängen de få timmar som var kvar till morgonen var ett faktum kl 7! Tror att lillen håller på att öva sig att sätta sig upp. Kommer ihåg när jag fick tvillingarna att jag fick ett boktips från en kompis, som faktiskt är bibliotekarie, där man kan läsa om babyns utvecklingsfaser det första året. Trots att jag inte läst den sedan tvillingarna föddes, för snart 8 år sedan, tröstar den mig ofta de gånger jag inte förstått varför bebisen har varit gnällig eller sovit dåligt. Lånade den från biblioteket Växa och upptäcka världen : sju utvecklingssprång under barnets första levnadsår av Hetty Van De Rijt, Frans X Plooij. Hjälpte mig, men alla är vi ju olika.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>