Blev inte som det var tänkt idag!

Posted by on Mar 31, 2014 in Allmänt | 0 comments

Skulle på möte redan kl 8 på morgonen. Barnen börjar skolan kl 8.30, så de hade behövt komma tidigare till skolan och dagis för att jag skulle komma i tid. Optimist som jag är trodde jag att det skulle funka, men inte… Det mesta gick inte enligt planerna, så jag var tvungen att säga att jag inte kunde komma på frukostmötet.
Möte nr 2 var 1 timme senare och tänka sig, det funkade…. ett tag.
Under möte nr 2 ringer en av barnens lärare och säger att sonen har ont i magen och vill att vi ska hämta honom. Hämtar sonen och sedan bär det av till butiken. Där har det kommit flera kartongen som butiksgrannen varit snäll och tagit emot. Leverans betyder alltid massor av jobb. I vårt fall massor av nya varor att lägga in i webbshopen. Idag var det leksaker och crocs, som jag roade mig med att knappa in resten av dagen. Sonen som ville hem från skolan var det inget fel på.
Det är efter sådana här dagar som det är extra roligt när barnen städar. 11-åringarna har blivit så bra på att se vad som behöver göras och till belöning vill de ha Selennä Hockeykort. Känns lyxigt och hoppas att det håller i sig, länge, länge….

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>