Bebisen bygger kojor!

Posted by on Sep 6, 2010 in Allmänt | 0 comments

Började dagen med att promenera med de 3 äldsta (7-åringarna och 6-årigen) till skolan. Kom 5 minuter för sent, tyvärr en rätt vanlig företeelse. Det är alltid något som händer precis när vi ska gå. Idag var det 7-åringen som hade satt på sig en tröja som inte var ren, vägrade ta med sig gympapåsen för han slog vad om att det inte var gympa (jag fick honom att ta med den i alla fall och jag vann vadslagningen – de hade gympa), 6-åringen som inte hade några sockar, 7-åriga dottern som inte hade kammat sig när vi skulle gå.

Väl på företaget är måndagar värsta dagen eftersom helgens alla ordrar ska ut. Jag älskar att jobba under högtryck, men ibland blir det förstås lite för mycket. Speciellt om det är mycket i lagershopen och telefon. Fick inbjudan från vår transportleverantör till invigningen av sina nya lokaler. Hade varit kul att gå eftersom det bara är 2 mil härifrån. Inbjudningarna som vi annars brukar få från leverantörerna brukar hålla till i Stockholm, Borås, Barcelona eller Köpenhamn och det är lite väl långt. Tyvärr missar vi nog även denna fest eftersom lördagen är fullbokad av barnens fotbollsmatch och bjudning till födelsedagskalas.
Lillen, 8 mån, som är med på företaget, jobbade på sitt eget lilla sätt. Han har börjat arbeta på att ställa sig upp och hittade små skrymslen på företaget som han ”ålade” (han kryper inte än) sig in i, som om han hade små kojor. Fortsatte med att krypa upp i lekskåpet (ett köksskåp utan dörr) när vi kom hem. Ser jättekul ut, speciellt när man ser hur nöjd han är att ha kommit längre i utvecklingen.
När jag kom hem från jobbet blev det en till promenad med de 4 minsta. Dottern skulle hämtas från en kompis. Efter vägen kom jag på den ”brighta” idén att fråga om 3-åringen fick stanna hos en kompis som bodde efter vägen och det fick han, vilket gjorde promenaden lite snabbare.
Avslutade dagen med att bli halvgalen för att det slarvades vid kvällsfikat. Mackor som jag hade fixat kastades runt och barnen tyckte att det var jättekul – Inte jag, så det blev inte mycket fika i magen. Bara för alla att hoppa i säng och invänta skönhetssömnen och ta nya tag till frukost – jag längtar redan (försöker att inte äta på kvällarna, men misslyckas oftast). God Natt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>