Bästa dagen i mitt liv

Posted by on Jun 10, 2013 in Barnen | 0 comments

Efter jobbet bar det direkt iväg för maken och de 4 äldsta barnen 7-10 år till kartingskola. Det var en gratis engångsutbildning och barnen var euforiska när de kom tillbaka. Dottern tyckte att det var konstigt att hennes 7-årige brorsa inte hade sagt: – Det här är den bästa dagen i mitt liv! (brukar säga det varje gång vi gjort något kul) Jag sa till henne att det säkert kommer snart och mycket riktigt kom den tacksamma kommentaren när jag träffade honom. Själv var jag hemma med de 2 yngsta och hade en lugn kväll.

20130610-222423.jpg

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>