Baddag som blev Bakdag som blev….

Posted by on Jul 13, 2010 in Allmänt | 0 comments

Åkte iväg tidigt för att jobba på företaget, den här gången utan babyn. Skönt att jobba helt ostört och snabbare gick det också förstås. Kom hem och bytte med maken som fick åka iväg. Bytte sedan barn, fick en 7-årig tjej medan hennes familj fick min 4-årige son (bara över dagen förstås). Började sedan förbereda för att åka till badstranden. När jag hade packat allt och smörjt in alla med solkräm började det regna. Surt, men vad kan man göra åt det? Inventerade kyl och skafferi för att se vad vi kunde baka och muffins blev det. 7-åringa dottern med kompis, 2,5-åringen och bebisen var bagarna, de andra spelade x-box. Bebben försökte mest nå formarna och tugga i sig dem och tyckte det var jättekul att vara med. Otroligt vad långa armar små bebisar har!
När baket var klart tittade solen fram och vi åkte ner till havet för ett snabbdopp. Snabbdopp pg a att det förstås var molnigt när vi kom dit och inte speciellt varmt.
Åter hemma igen fick 7-åriga dottern en till kompis och de 3 tjejerna ville gå till lekpark. Jag tyckte att vi andra också kunde gå till lekpark, men tjejerna ville absolut inte följa med oss utan skulle gå själva. Det blev så att de gick till en annan lekpark, men de glömde bort sig och gick in till en kompis så vi inte höll på att hitta igen dem när en av tjejerna skulle hem.
Avslutade kvällen med att åka och storhandla med bebisen, 5-åringen och 7-åriga dottern. Det är fördelen med att ha jämnt antal på barn – man kan alltid ta hälften var. Känner mig aldrig så rik som när kylskåpet och frysen är fylld för det tar tid att åka och småhandla hela tiden, men som vi många gånger tyvärr gör när det är stressigt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>