Att driva webbshop!

Posted by on Feb 25, 2014 in Barnen | 0 comments

Det var lättare förr! När vi startade webbshoppen Kotteshoppen.se hemifrån för 6 år sedan hade vi bara 4 barn som var mellan 0-5 år.

Många var de som sa Jo,jo vänta ni bara! Det är lättare med små barn! Jag trodde dem inte riktigt då jag väcktes hela tiden på nätterna, men nu med 6 barn som trots allt endast är mellan 4-11 år börjar jag förstå. På kvällarna när jag kunde jobba medan de sov håller jag nu på med att förhöra läxor, skjutsa på träningar eller försöker få barn att somna. Innan det blir min kvällstid, som tidigare bestod av att arbeta med företaget, så har jag själv somnat.

Hör dessutom till dem som vill att barnen ska idrotta och följer dem gärna, så jag klagar inte. Men ett är säkert – Det var lättare att driva webbshop förr!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>