Att driva företag.

Posted by on Mar 30, 2015 in Allmänt | 0 comments

Tänkte Promenera men var helt fel klädd upptäckte jag efter promenad i 10 minuter. Gick och arbetade istället.

Räknade klart och Fick undan leveranserna som kommit och som fortfarande stod i butiken. Dammsugade sedan. Vek undan massor av kartonger som skulle till återvinningen. Packade webbordrar. Kom nya leveranser just innan jag skulle hem från företaget, så nu är jag på ruta 1 igen. Jag tycker att driva företag är lite som att plugga. Man blir liksom aldrig klar utan vet att ju mer du gör, desto bättre går det mest troligen.

Väl hemma möttes jag av färdiglagad kebab. Mums! Dottern drog iväg med kompis och 9-åringen lekte med jämnårig hemma. 

La ut lite overaller som barnen vuxit ut på köp och sälj.

Lillen ville att jag skulle lägga mig bredvid honom och nu har han somnat. När barnen somnat börjar jag jobba igen, denna gång med att lägga in varor på nätet. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>